Over Logiesch

Logiesch verhuur & beheer

Even ontsnappen van de dagelijkse hectiek, op familiebezoek of simpelweg genieten van het gezin. Iedereen heeft wel een reden om op vakantie te gaan. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw vakantiebeleving en vinden dat u daar zorgeloos van moet genieten.

Logiesch verhuur & beheer bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuizen aan de Noord-Hollandse kust. Veel huizen zijn particulier eigendom. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft elk huis zijn eigen charme. Door de nauwe contacten die wij met deze huiseigenaren onderhouden, weten we wat er ter plaatse speelt en kunnen wij aan al uw wensen voldoen.
Het aanbod is zeer gevarieerd, van rustig gelegen woningen te midden van de bossen tot aan een luxe accommodatie aan de Noord-Hollandse kust. Zo heeft u keuze uit knusse woningen in de meest rustgevende en natuurlijke omgevingen of waait u lekker uit in één van onze woningen aan zee.

Uw huis verhuren?
Bent u de trotse eigenaar van een leuke vakantiewoning of groepsaccommodatie? Streeft u naar een hogere bezettingsgraad? Dan bent u bij Logiesch verhuur & beheer aan het juiste adres!

Nadat u aangeeft dat u uw huis door Logiesch verhuur & beheer wilt laten verhuren, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bezichtiging.
Alles draait om uw wensen, uw huis en uw gasten. Vertel ons waar u hulp bij nodig heeft en wij regelen het. Van schoonmaak tot gastontvangst en van administratie tot promotie.
Logiesch verhuur en Berheer

Wat kunnen wij voor u betekenen: 
• Wij verzorgen de meertalige presentatie van uw huis op logiesch.nl, inclusief foto’s en tekst.
• Wij verzorgen het boekingsproces, de financiële afhandeling en de communicatie met de gast.
• Wij kunnen het ontvangst en de schoonmaak van uw vakantiewoning verzorgen